Tarsus'da edalı adıyla satılan bir tür dağ çayı.
Kaynar suya bir parça konuyor. Ihlamur rengi olunca biraz şekerle ve limon sıkılarak sıcak sıcak içiliyor. Kahvelerde bol miktarda tüketiliyor. Göğüs ısıtıcı ve idrar yaptırıcı özelliği var.
İtalyan ve Karniyol Irkı Ana Arı Üretimi Ana arılarınız genç kovanlarınız verimli olsun... e-mail: cengizbahar52@gmail.com Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001501991763 Posta Çeki No: 506 71 96 Tel:0536 831 93 72 Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Uyguluyoruz
1 yorum:
Blogunuz bayağı faliyette,yaza daha çok haber bulursun gerçi oraya bahar gelmiştir artık.Hayırlı sezonlar.İtalyan anaarıları üreten kim sizmisiniz.
Yorum Gönder