13 Aralık 2008 Cumartesi

Çocuklarla Arıcılık

Arıcılık eğitimi alan minik öğrenciler. İngilizce bilmesek bile resimler çok şey anlatıyor. http://www.liberty4hbees.com/index.htm

3 yorum:

Ballı Baba dedi ki...

Değerli arıcı dostum; Yabancı siteye gerek yok ki, Türkiye'de bizde bu eğitimleri veriyoruz. Bu yıl bir aylık süreyle devam edecek TARIM dersi programı hazırlayan okulumuz var. Tüm okullarımıza örnek olur inşallah. 13 Mayıs 2008 de uygulamalı günü birlik eğitimimiz:
http://selahattinguney.blogspot.com/2008/05/trkiyede-ilk.html

cengizbahar dedi ki...

Selahattin bey;
Sizi ve ekibinizi Demirmedya'da izliyor ve çok da faydalanıyorum.[Örneğin Engerek Otu'nun (echium vulgare)bizim ballı baba olduğunuda.] Elbette bizde de güzel şeyler yapılıyor. Yabancı sitelederde gezinmekteki amacımdan biri de bilgi birikimini artırmak ve paylaşmak.
Kolay gelsin.

Ballı Baba dedi ki...

Sayın hocam, amacım gezmeyin demek değildi.(özür dilerim)
"ÇOK YAŞAYANMI BİLİR ÇOK GEZENMİ" Ata sözünü bana ilkokulda öğretmenim öğretti, kulağıma küpedir hep.
Kurslarımda bende yabancı çocukların rehber öğretmen nezaretinde katıldıkları arıcılık eğitimi fotoğrafını hala daha kullanıyorum. Çok şükür artık bizde yapıyoruz diye yazdım. Blogunuzda yer vermeniz ayrıca onur verici çok teşekkürler.
Televizyon programını izlemenize ve faydalı bulduğunuza da çok sevindim, eğer bir nebze faydalı olabiliyorsam çok mutlu olurum. Saygılarımla...